Maatschappelijk vastgoed

duurzame oplossingen voor leegstaand maatschappelijk vastgoed

In 2030 staat 20 miljoen m2 maatschappelijk vastgoed leeg. Meer dan 2.500 voetbalvelden… Wij hoeven u niet uit te leggen hoe schadelijk dat is. Het kost u veel geld. Bovendien heeft zo’n leeg of dichtgetimmerd pand een deprimerende uitstraling op de omgeving. Dat zijn vaak gebieden die toch al kwetsbaar zijn. Wijkbewoners kijken gefrustreerd toe: hun plannen voor zo’n pand lijken onbereikbaar. Stock5 verbindt partijen en biedt een duurzame oplossing.

Win-winsituatie voor vastgoedeigenaren en wijkbewoners
Door te inventariseren wat leeft in een wijk en wat de mogelijkheden zijn van een pand, kunnen we inschatten of er reële kansen zijn voor een coöperatief bewonersbedrijf. We betrekken de wijkbewoners bij het proces, zodat het eindresultaat feilloos aansluit op hun wensen. Bovendien vergroot dat de mate van betrokkenheid én verantwoordelijkheidsgevoel om van het project een succes te maken. Onze benadering is zakelijk en gericht op duurzame verdienmodellen, zodat het ook voor de eigenaar van maatschappelijk vastgoed interessant is hierin te investeren.

De mogelijkheden van uw vastgoed in beeld
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw leegstaand maatschappelijk vastgoed? De Quickscan van Stock5 geeft u binnen twee maanden een helder beeld van de potentie van uw vastgoed.